inchide fereastra
logo

Despre noi

Litere din lemn masiv

Conceptul Literedelemn.ro a fost realizat spre a oferi clientilor nostri posibilitatea achizitiei de materiale publicitare din lemn print-o interfata online, ce ofera acestora posibilitate configurarii reclamelor dupa dorintele si necesitatile lor. Urmarind fiecare feedback al lucrarilor si al functionalitatii sistemului, acesta a fost si este imbunatatit permanent spre a oferi o interfata primitoare, usor de folosit si inteles, diversificand permanent optiunile de personalizare. Intregul sistem este bazat pe oferirea de servicii complete de semnalistica din lemn, prin oferirea nu doar a produselor ci si consultanta specializata.


Reclame din lemn masiv

Analizand solicitarile si tendintele clientilor nostrii, impreuna cu echipa noastra de marketing si departamentul de productie am realizat o sectiune noua Reclame de lemn, ce ofera in continuare posibilitatea configurarii propriei reclame, punand la dispozitie multe modele de placi de lemn si deasemenea de suporti pentru acestea, In plus fata de sectiunea de litere, punem la dispozitie clientilor nostri si un departament de grafica, care aduna informatiile primite de la clienti si le transpune in propuneri grafice pe care clientii nostri ulterior le aproba.

Reclame sablate din lemn masiv

Pana in prezent personalizarea reclamelor se facea prin gravare mecanica, laser sau prin vopsire cu sablon. Incepand cu ianuarie 2013 oferim clientilor nostrii o posibilitate de personalizare a reclamei, inedita si unica in tara noastra, ce permite gravarea detaliilor foarte mici, si care lasa in zona de gravare o textura foarte frumoasa a lemnului, accentuand fibra acestuia si conferindu-i un aspect de lemn vechi,