inchide fereastra
logo

Intrebari frecvente

Cat va dura comanda mea?
Cu livrare printr-un serviciu de curierat rapid comanda comanda d-voastra ajunge de pe o zi pe alta, exceptand cazurile in care coletul pleaca de la noi in zilele de vineri, acesta va ajunge la destinatie in prima zi de luni lucratoare. Majoritatea produselor au termen de productie si livrare 5 zile lucratoare.

Se poate executa lucrarea in regim de urgenta?

Nu.

Pot sa anulez comanda?

Odata ce comanda dumneavoastra a fost trimisa si a fost platita, aceasta nu mai poate fi anulata. Va rugam sa verificati cu atentie inainte sa apasati butonul "Confirmare comanda". Daca sesizati vreo eroare va rugam    sa ne contactati in 24 de ore.

Putem sa returnam comanda?

Suntem complet increzatori in calitatea produselor noastre custom made. Va garantam returnarea banilor sau inlocuirea pentru toate produsele care prezinta defecte de calitate. Va rugam sa ne contactati in termen de 5 zile de la receptia comenzii, daca produsul soseste defect sau deteriorat. Pentru a va convinge de calitatea produselor oferite va putem livra mostre de produse la cerere.

Cum montez literele?

Literele pot fi aplicate in functie de dimensiunile acestora cu banda dublu adeziva sau cu prindere mecanica. Exista instructiuni de montaj pentru toate optiunile de montaj.

Literedelemn face livrari si in afara Romaniei?

Da, costurile livrarii produselor in afara terioriului Romaniei sunt suportate integral de Client. Timpul de livrare depinde de serviciul cu curierat pentru care se opteaza.

Site-ul Literedelemn.ro practica reduceri?

Oferim frecvent reduceri, acestea fiind anuntate pe pagina noastra de Facebook si prin serviciul de newsletter. Pentru a profita de acestea va rugam sa dati un Like la pagina noastra de Facebook si sa subscrieti la newsletter-ul nostru.

Livrare literelor de lemn mai mari costa mai mult?

Costul transportului creste proportional cu marimea literelor si cu grosimea lemnului din care sunt realizate. Costurile de trasport nu reprezinta un cost semnificativ in realizarea proiectului.

Exista produse pe stoc?

Nu, toate produsele noastre sunt realizate la comanda.

Produceti doar litere de lemn?

Nu, echipamentele noastre executa mai multe operatiuni. Trimiteti-ne un mail cu logo-ul d-voastra si cu informatiile necesare si in termen de 2 zile lucratoare va trimitem o calculatie de pret.