inchide fereastra
logo
Reclame de lemn
Panouri de lemn
- simpla fata -

Semnalizeaza logo-ul tau printr-un panou din lemn masiv, gravat laser sau mecanic, respectand in totalitate toate detaliile. Acest poate fi amplasat atat la exterior, cat si la interior. Dispunem de o varietate larga de modele de placi ce pot fi realizate din patru materiale de baza: brad, fag, stejar, mdf, decorate cu vopseluri pentru lemn (peste 198 culori) si cu lacuri de protectie si nuantare (9 nuante disponibile).

Configureaza-ti reclama aici!
Panouri de lemn
- dubla fata -

Panourile de lemn cu doua fete confera spatiului d-voastra un plus de eleganta, fiind vizibile trecatorilor din ambele sensuri de mers. Dispunem de cinci modele de suporti standard din lemn si fier forjat sau putem realiza la cerere orice model dorit. Panoul se poate realiza din patru materiale standard brad, fag, stejar si mdf si se personealizeaza pe ambele fete.

Configureaza-ti reclama aici!
Totemuri
din lemn

Totemurile din lemn au oferit intotdeauna o nota distincta locatiei unde au fost amplasate. Constructia acestora se face pe baza de proiect detaliat realizat impreuna cu clientul, in care se respecta toate solicitarile necesare, tinand cont de logo, amplasare, distanta vizibilitate, cerinte speciale, etc. Personalizarea lui se poate face pe o singura parte sau pe ambele parti prin gravare si/sau vopsire.

Configureaza-ti reclama aici!
Reclame sablate
din lemn

Reclamele sablate din lemn reprezinta un produs inovativ in tara noastra, ele fiind de mult timp folosite in alte tari pentru a oferi imaginea unei reclame invechitei de lemn, impreuna cu un suport de lemn invechit sau cu un suport din fier forjat. Gravarea lemnului prin sablare permite realizarea celor mai mici detalii, iar nuantarea se realizeaza lacuri si vopseluri speciale pentru lemn.

Configureaza-ti reclama aici!