inchide fereastra
logo
Pentru accesare configurator de reclame de lemn, alegeti una din cele patru categorii de mai jos!
Litere de interior nevopsite

Personalizeaza-ti interiorul spatiului cu o reclama de lemn realizata din litere volumetrice decupate cu precizie computerizata si cu finisaje de exceptie.

Alegand varianta nevopsita, alegeti o reclama ieftina de lemn accesibila tuturor, permitand vopsire orice culoare cu vopsea/lac pe baza de apa.

Volumetria de lemn se realizeaza din patru materiale de baza existente pe stoc permanent: mdf, brad, fag, stejar si alte orice alta estenta de lemn la cerere.

Configureaza-ti reclama aici!
Litere de interior vopsite

Comunica identitatea brandului tau, si la interior, fara a face nota discordanta cu amenajarea spatiului, printr-un produs publicitar premium, realizat din lemn,cu un aspect deosebit, ireprosabil.

Tehnica specializata de inalta calitate permite realizarea reclamelor de lemn in conditii de calitate ridicata, punand la dispozitia beneficiarului si o gama diversificata cu 198 de culori si 9 nuante de lac pentru personalizarea si protectia literelor.

Configureaza-ti reclama aici!
Litere de exterior nevopsite

Semnalizeaza-ti afacerea cu un ansamblu de litere volumetrice, realizate din paneluri de lemn, rezistente si durabile, panelurile permitand o procesare perfecta la decupare si prelucrare.

Sunt protejate cu impregnant pentru lemn, cu o putere mare de patrundere, care asigura protectia lemnului, prevenind aparitia ciupercilor. Impregnantul realizeaza o buna umplere a porilor si permite aplicarea vopselurilor/lacurilor pe baza de apa cu usurinta.

Configureaza-ti reclama aici!
Litere de exterior vopsite

Renunta la reclamele traditionale si realizeaza o reclama de lemn, ce ofera un plus de eleganta si marcheaza mai bine conceptul de semnalistica.

Este simplu, si in doar patru pasi puteti obtine reclama dorita. Se poate opta pentru litere vopsite culoare plina sau protejate cu lacuri de lemn de inalta calitate ce permit pastrarea esentei naturale, calde si primitoare a acestuia.

Configureaza-ti reclama aici!